Beheer gegevens

Belang van het ledenbestand

Onze leiding beheert de gegevens van de leden in een centraal ledenbestand (een database) die de ‘Groepsadministratie’ wordt genoemd. Deze database biedt het voordeel steeds raadpleegbaar te zijn. Bovendien kunnen ouders de gegevens van hun kind(eren) eenvoudig aanpassen in het geval deze zouden wijzigen in de loop van het scoutsjaar.

De groepsadministratie wordt beheerd door Scouts & Gidsen Vlaanderen. Langs deze weg worden ook de verzekeringen van alle aangesloten leden in orde gebracht. Het is bijgevolg belangrijk dat elk kind en elke leid(ster) geregistreerd is in de groepsadministratie. Niet geregistreerd is geen Verzekering!

Wanneer is mijn kind geregistreerd? Dat is het geval als u in staat bent in te loggen op het account van uw kind. Inloggen doet u door te surfen naar  http://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/ , gebruikersnaam/lidnummer en wachtwoord in te geven en vervolgens te klikken op ‘Meld je aan’.

Is uw kind nog niet geregistreerd? Neem dan contact op met de groepsleiding.

Gegevens wijzigen

In het geval de gegevens van uw kind doorheen het scoutsjaar zouden veranderen kunt u deze wijzigen in ons ledenbestand. Wij vragen om de gegevens steeds up-to-date te houden zodat de leiding steeds beschikt over de correcte informatie van haar leden.

Bij de herinschrijving van uw kind op het begin van elk scoutsjaar zal de leiding samen met u de gegevens in het ledenbestand overlopen. Zo worden de gegevens alvast jaarlijks bijgewerkt.

U kunt de gegevens van uw kind wijzigen door te surfen naar  http://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/  , gebruikersnaam/lidnummer en wachtwoord in te geven en vervolgens te klikken op ‘Meld je aan’. Nu kunt u in de verschillende tabbladen gegevens aanpassen.

Privacyverklaring